Сценічне мистецтво: методологічний вимір науково-дослідницького пошуку - Шумакова, Світлана Миколаївна (My University, 2022)
Інтерпретовано наукове бачення та теоретико-методологічні основи дослідження проблемного поля сценічного мистецтва, що передбачає виявлення когнітивного контексту (наукової методології, методів наукового пізнання).
Keywords: сценічне мистецтво, performing arts