Інформаційні комп'ютерні мережі - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Навчальна дисципліна "Інформаційні комп'ютерні мережі" покликана допомогти студенту досягнути розуміння мережевих технологій, необхідних для розв'язування теоретичних і прикладних завдань інформаційної та управлінської діяльності; сформувати в них уміння виконувати інформаційний аналіз проблем управління мережею; сприяти розвитку логічного мислення.
силабус навч. дисципліни, освітня програма "Інформ. та документ. діяльність", спец. 029 "Інформ., бібл. та архів. справа", галузь знань 02 "Культура і мистецтво", перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти
Keywords: комп'ютерні мережі, computer networks