Стратегія представництва бібліотек у веб-середовищі - Бондаревська, А. (ХДАК, 2024)
Бібліотеки відіграють важливу роль у формуванні інформаційного, культурного та наукового середовища, їхня діяльність сприяє розвитку культури, освіти, науковим дослідженням, а також врливає на формування інформаційної та медіаграмотності у суспільстві. Діяльність бібліотек у вебсередовищі визначається не лише традиційними функціями зберігання та поширення друкованих матервалів, але й адаптацією до нових викликів та можливостей, що пропонує сучасна технологічна реальність. Впроваджуючи у свою роботу нові інноваційні форми презентації власної діяльності академічні бібліотеки пристосовуються до цифрової ери, в якій наразі перебуває суспільство.
кваліфікац. робота на здобуття освітнього ступеня "магістр", спец. 029 "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа", ден. від-ня
Keywords: libraries in social networks; бібліотеки в соціальних мережах; просування бібліотек в соціальних мережах; вебтехнології в бібліотеках; Web technologies in libraries