Костюм: поняття, структура та функції - Кікоть, Антоніна Андріївна (ХДАК, 2010)
Аналізуються різні підходи у визначенні поняття костюма, його побудови та функцій з метою глибшого розуміння костюма як соціокультурного феномену.

To define a notion of a costume, its structure and functions, there are applied different approaches. The main goal is to reach a profound understanding of a costume as a social and cultural phenomenon.
Keywords: теорія костюма; costume