Державно-управлінський аспект туристичної діяльності - Степанов, Віктор Юрійович (ХДАК, 2025)
Держава розглядає туристичну діяльність як одну з пріоритетних складових економіки України. Серед концептуальних завдань державної політики у сфері туризму особливого значення набуває розроблення Національної концепції туризму, що є важливим елементом формування та подальшого розвитку системи державного регулювання туристичної діяльності.
Keywords: державна політика в сфері туризму; управління туристичною діяльністю