Інформаційна політика та безпека - (:unkn) unknown (ХДАК, 2021)
Курс «Інформаційна політика та безпека» є вибірковим для освітньопрофесійної програми «Реклама та зв’язки з громадськістю», «Соціальна та культурна журналістика» підготовки бакалаврів спеціальності 061 «Журналістика». Завдання навчальної дисципліни є навчити студентів аналізувати інформаційні загрози, пояснити особливості інформаційної політики країни.
силабус навч. дисципліни, галузь знань 06 "Журналістика", спец. 061 "Журналістика", освітньо-проф./освітньо-наук. програма "Реклама та зв'язки з громадськістю", "Соц. та культур. журналістика", рівень вищ. освіти перший (бакалавр.)
Keywords: інформаційна безпека; інформаційна політика; information security; information policy