Українське народнопісенне виконавство в професійній музичній практиці - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Навчальна дисципліна за вибором «Українське народнопісенне виконавство в професійній музичній практиці» полягає у формуванні бакалаврів уявлення щодо народнопісенного виконавства як значущого компонента сучасної національної культури, позначеного нерозривними зв’язками із її аксіологічною системою, іманентною специфікою, регіональним різноманіттям та здатністю до трансмісії у різні стильові пласти. Для викладачів, бакалаврів спеціальності 025 «музичне мистецтво», слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
прогр. та навч.-метод. матеріали дисципліни для здобувачів вищої освіти першого (бакалавр.) рівня зі спец. 025 «Музичне мистецтво», освіт.-профес. програми «Народний спів»
Keywords: народний спів, folk song