Вплив занять настільним тенісом на рівень розвитку координаційних здібностей у здобувачів вищої освіти - Леонов, Є. С.; Батулін, Дмитро Станіславович (My University, 2025)
На основі аналізу наукової та методичної літератури вивчено вплив систематичних занять настільним тенісом на рівень розвитку координаційних здібностей у здобувачів вищої освіти. Виявлено, що систематичні заняття настільним тенісом є ефективним засобом підвищення рівня розвитку координаційних здібностей у здобувачів вищої освіти, що має важливе значення для їхньої фізичної та професійної підготовки. Це підкреслює важливість включення настільного тенісу до програм фізичного виховання в закладах вищої освіти.
Keywords: координація; настільний теніс