Кодування текстової інформації в Інтернеті - Смоляницький, Борис Михайлович (ХДАК, 2000)
З системних позицій розглянуто проблему кодування різноманітних символів в Інтернеті і можливі шляхи її вирішення з метою підвищення ефективності використання глобальної мережі в документно-комунікаційній сфері.
Keywords: кодування інформації в Інтернеті