Контемпорарі денс - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Предмет "Контемпорарі денс" формує теоретичні знання з історії, розвитку танцю contemporary і його фундаментальних принців, що допомагає здобувачам освіти отримати комплексні знання з дисципліни, а також вдосконалити існуючий рівень професійної підготовки в галузі хореографічного мистецтва. Мета навчальної дисципліни – здобуття знань, вмінь та навичок в галузі найсучаснішого танцю, що є суттєвою складовою хореографічної освіти і відіграє важливу роль у формуванні особистості фахівця у галузі сучасної хореографії. Розвиток танцювальної техніки, навички імпровізації, збагачення лексичним матеріалом, отримання інструментів для створення хореографії, формування творчого мислення та індивідуального почерку хореографа. Ознайомити з історією розвитку контемпорарі денс, тенденціями його розвитку в Україні, діяльністю видатних хореографів визначеного напряму, створити теоретичну базу, вдосконалити методику викладання.
конспект лекцій до дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищої освіти, галузь знань 02 «Культура і мистецтво», спец. 024 «Хореографія», освітня програма «Хореографія»
Keywords: контемпорарі; contemporary