Розвиток головного героя у фільмі «Олдбой» - Вурста, М. (ХДАК, 2025)
"Олдбой» — це психологічний трилер, знятий південнокорейським режисером Пак Чхон Уком і випущений у 2003 р. Фільм розповідає про О Де Су — звичайного чоловіка в розлученні, який має проблеми з алкоголем. Зміна характеру героя є важливим елементом просування драматургії та розвитку конфліктного загострення між протагоністом та антагоністом. Зважаючи на це, буде доречним дослідити трансформацію героя та проаналізувати етапи його становлення на прикладі фільму «Олдбой», адже зміни героя відбуваються через вплив зовнішнього та внутрішнього конфлікту.
Keywords: трилери; антагонізм у кіно