Міжнародний культурно-комунікативний обмін: формування правового поля та дефініцій - Шейко, Василь Миколайович (ХДАК, 2011)
Аналізуються стан та перспективи взаємозв’язків у культурно-комунікативних галузях. Головний об’єкт аналізу — функціонування ЮНЕСКО в зазначених сферах

The state and tendencies of interdependences in the culturecommunicative spheres are analyzed. The main objekt of the analysis is the functioning of the UNESCO in the up mentioned spheres.
Keywords: культурна спадщина нематеріальна; збереження культурної спадщини; міжкультурний обмін; cultural heritage