Основи вокального виконавства (Вокал) - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Зміст курсу розкриває практичні та методичні засади вокального виконавства у сфері сценічного мистецтва, висвітлює основні методологічні та практичні напрями формування та розвитку вокально-технічних та художньо-виконавських навичок майбутніх акторів театру та кіно, поглиблює фахову і художньо-світоглядну підготовку здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «акторське мистецтво драматичного театру та кіно» тощо. Для викладачів, здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 026 «Сценічне мистецтво».
програма та навчально-методичні матеріали до курсу для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 026 «Сценічне мистецтво»
Keywords: вокальне виконавство, vocal performance; вокальне мистецтво, vocal art