Створення ідентичності бренда у соціальних мережах за рахунок контенту (на прикладі бренда кафе "Ізі Брізі")

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Атуальність теми полягає в необхідності вивчення соціальних медіа як платформи для просування брендів. Спеціалісти у сфері маркетингу говорять, що успішний та впізнаваний бренд - це щось більше, аніж просто якісний продукт та вдало створена торгова марка. Користувачі соціальних мереж, спілкуючись між собою, створюють рекламу бренда і задача підприємства та спеціалістів з просування у соціальних мережах - контролювати та стимулювати цей процес. Для цього слід звернути увагу на розумний підхід до просування у соціальних мережах (SMM). Це явище в даний час набирає такий глобальний масштаб, що все більше привертає увагу дослідників, що займаються аналізом діяльності користувачів на рівні інтернет-комунікації, інтернет-маркетингу та брендингу. Мета дипломної роботи - розробка контент-стратегії у соціальних мережах для просування бренда кафе "Ізі Брізі" та створення його ідентичності за рахунок контенту. Об'єктом дослідження є соціальні мережі як перспективна платформа просування закладу харчування. Предметом дослідження є особливості використання контент-маркетингу для створення ідентичності бренда кафе "Ізі Брізі" у соціальних мережах.

Description

Citation

Караванська А. В. Створення ідентичності бренда у соціальних мережах за рахунок контенту (на прикладі бренда кафе "Ізі Брізі") : кваліфікац. робота на здобуття ступеня магістр, спец. 061 Журналістика, ден.форми навчання / Караванська Аліна В'ячеславівна ; кер. Звєгинцова М. Е. ; М-во культури, молоді та спорту України, Харків. держ. акад. культури, Ф- т культурології, Каф. журналістики. - Харків, 2020. - 85 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By